Återblick 2014

I min ålder är backspegeln större än vindrutan, jag tror med en dåres envishet att det var bättre förr och så är det bara. Här kommer min lista:

Årets fisketur:
Det måste bli den 5 januari 2014, då var Lars och Marcus med och det blev 6 fina fiskar på en kort fiskedag, samtliga var 70 cm eller längre och vi hade att göra hela tiden.

Årets sömnpiller:
Det blir några turer till Härövattnen där vi bevisade att det inte alltid är så lätt (ser fram mot upprättelse där borta till våren).

Årets projekt:
Det får bli jobbet med Lillbåten. Vi var överens om vi skulle göra det riktigt och det blev några timmar mer än vad vi hade bedömt. Efter lite justeringar efter första testet så känns det som en bra båt för ändamålet.

Årets fiskar:
4 blanka på över 7 kilo är mer än jag fått någonsin fått på ett år, men det är 2 fiskar som utmärker sig, den ena är en av dessa 4, Laxen på 8020 gram som under normala fall skulle varit kvar i sjön men med mycket tur till slut lyckades landas. Den andra är en vild som jag fick under maj, jag var ganska säker på att det var en fisk av rejäl kaliber, när den till slut landades var den på ca: 80-85 cm och vilken fajt den gav, härligt.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s