25/5

Henrik och jag satsade allt på en repa med tidig start. Alla beten var i sjön före klockan 06:00 och nu var det bara att vänta och vänta behövde vi inte, vi hamnade i ett gäng Aspar, tack och lov fanns det en Lax i gänget, denna gav en rejäl fight och efter en stund kunde vi landa en fin fisk på 7050 gram. Det var dock den enda laxen vi fick och vi var överens om det här var sista försöket efter dom blanka. 

Under dagen noterade vi att Barbie var borta och en kriminalutredning startades, Henrik var mycket osäker och började ringa diverse kändisadvokater, själv var jag ganska säker och dessutom fanns det på film. Enligt mig var det här fallet så enkelt att poliser från Arvika kunde lösa det här och då är det enkelt. I slutet på filmen ser vi ganska tydligt vem som är gärningsmannen. Case closed.

Om en vecka bär det av till Norge för lite havsfiske, det ska bli riktigt kul. Bjuder på lite film från dagens övningar.

Annons

En reaktion på ”25/5

  1. Henrik maj 25, 2017 / 9:08 e m

    Silbersky säger ”man ser INTE själva handlingen att det är Min klient som förorsakar brottet. Barbie är dold vid själva försvinnandet”. Silbersky drar följande i sin slutplädering ” Barbie kan av egen fri vilja ha hoppat från/lämnat båten av Nödinge okänd anledning som troligtvis bara fiskarn i båten känner till, ing övriga kommentarer” för mig, Silbersky, är fallet avslutat oavsett vad Leif GW kommer fram till.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s