7-8 april

Den här helgen var det Brynjapartaj. En hel helg med fiske och härliga människor, kan man ha det bättre. Jag hade äran att gasta vår tidigare president M.G och var givetvis mycket nervös inför denna uppgift, han är ju känd för att vara tuff mot sina gastar.

Vi börjar med fisket:

På lördag var den officiella tävlingen och man kunde ta på den darrande känslan hos deltagarna, där fanns flera yrkesmän som till skillnad från mig kan försörja sig på fiske, där fanns fiskare som får Vänerns laxar och öringar att fly långväga när deras namn nämns. I detta sällskap hade jag hamnat och vid några tveksamma ögonblick undrade jag om jag deltog i dolda kameran.

Detta utnyttjade vi genialt genom att titta vart alla åkte och sen åkte vi åt andra hållet och tillsammans med kaptens smarta betesval lyckades vi på lördag få en fin lax på dryga 6 kg som vi kunde väga in. Så här i efterhand är jag osäker på vem som var mest förvånad.

På söndag hamnade vi ganska direkt i heta vatten, dom var dock lite korta så fick leta runt en del före vi lyckades fånga en godkänd fisk.

Den sociala övningen:

På fredag bjöds det på middag i The Brynja Cave, där berättades det en massa skrönor och en del enligt mig rena hittepågrejer. Dvs en riktigt trevlig kväll.

På lördag var det prisutdelning och möjlighet att umgås med alla härliga vänner. Senare på kvällen hade vi ett riktigt trevligt kalas för Brynja som Brynja hade fixat på absolut bästa sätt. Kvällen bjöd god mat och dryck, många skratt och framförallt på helt fantastisk värd.

Stort tack Brynja för en kanonhelg och ett stort tack till Mikael Grääs för din ypperliga kaptensinsats.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s